Приватни соби во Охрид

страна претходна 1|2|3|4|5| следна

Категорија :

Локација: Горна влашка маал

Оддалеченост од центар: 1.1 km

Прегледано од : 17429 посетители

Информации за објектот Прекрасно уреден простор во склоп на двор и ...

од

350

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Горна влашка маал

Оддалеченост од центар: 0.7 km

Прегледано од : 13875 посетители

Информации за објектот Располагаме со приватни соби и апартмани, о ...

од

350

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: н.Рача

Оддалеченост од центар: 1.5 km

Прегледано од : 10030 посетители

Информации за објектот Вила Никола Охрид ** се наоѓа во близина на Б ...

од

450

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Даме Груев

Оддалеченост од центар: 0.9 km

Прегледано од : 8693 посетители

Информации за објектот Se izdavaat sobi so sopstveno kupatilo, televizor i frizider.Ima nekolku kujni k ...

од

400

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: н.Лагадин

Оддалеченост од центар: 8 km

Прегледано од : 20963 посетители

Информации за објектот Во непосредна близина на градот Охрид, под п ...

од

400

дeн.

Повеќе

страна претходна 1|2|3|4|5| следна