Како да резервирате?

Информации за возачи

Hotel Sileks

Категорија : Хотели;

од МКД

1800

дeн.

Локација: н.Св.Стефан

Оддалеченост од центар: 5 км

Прегледано од : 20494 посетители

Информации за објектот

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид - Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле.

Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

Оддалеченост од

Центар: 5км

Езеро: 0.1км

Автобуска станица: 7км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Соба

Еднокреветна

1

2280 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Bathroom,
Terrace,
LCD Flat Screen ,Television,
Free Wi-Fi
Cable TV Channels,
International direct telephone lines,
Mini bar,
Airconditions.

Доручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Еднокреветна

1

2600 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Bathroom,
Terrace,
LCD Flat Screen ,Television,
Free Wi-Fi
Cable TV Channels,
International direct telephone lines,
Mini bar,
Airconditions.

Ручек

Доручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Еднокреветна

1

2800 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Bathroom,
Terrace,
LCD Flat Screen ,Television,
Free Wi-Fi
Cable TV Channels,
International direct telephone lines,
Mini bar,
Airconditions.

Вечера

Ручек

Доручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Двокреветна

2

1800 ден

Цени за особа/нoќ

Info: The price is for one person
Bathroom,
Terrace,
LCD Flat Screen ,Television,
Free Wi-Fi
Cable TV Channels,
International direct telephone lines,
Mini bar,
Airconditions.

Доручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Двокреветна

2

2050 ден

Цени за особа/нoќ

Info: The price is for one person
Bathroom,
Terrace,
LCD Flat Screen ,Television,
Free Wi-Fi
Cable TV Channels,
International direct telephone lines,
Mini bar,
Airconditions.

Ручек

Доручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Двокреветна

2

2160 ден

Цени за особа/нoќ

Info: The price is for one person
Bathroom,
Terrace,
LCD Flat Screen ,Television,
Free Wi-Fi
Cable TV Channels,
International direct telephone lines,
Mini bar,
Airconditions.

Вечера

Ручек

Доручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не