Како да резервирате?

Информации за возачи

Sobi Pestani Sajceski

Категорија : Приватни соби;

од МКД

350

дeн.

Локација: н.Пештани

Оддалеченост од центар: 11 км

Прегледано од : 47631 посетители

Приватни соби

од

350

дeн.

ноќ

Информации за објектот

На само неколку метри од езерото одлични услови за одмор како за фамилијарни луѓе така и за млади. Имаме прекрасен двор за одмор. Ви гарантираме вистински одмор.


ЦЕНА

-Цената е 350 ден. за ноќевање од особа!

Оддалеченост од

Центар: 11км

Езеро: 0.01км

Автобуска станица: 11км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Соба

Двокреветна

2

350 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Sobata ima pogled na ezero i ima terasa

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Трикреветна

1+1+1

350 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Sobata ima pogled na ezero

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Трикреветна

2+1

350 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Sobata ima terasa

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не