Како да резервирате?

Информации за возачи

Diplomat

Категорија : Хотели;

од МКД

1420

дeн.

Локација: Билјанини извори

Оддалеченост од центар: 0.5 км

Прегледано од : 25423 посетители

Информации за објектот

Ако сте во потрага за врвен квалитет на хотел со интимен амбиент, тогаш Дипломат е совршено решение!
Нудиме поволни сместување во Охрид, не е ни чудо што овој модерен и атрактивен туристички објект е толку популарна и посетуван од професионални посетители и туристи.
Се наоѓа 800 метри од центарот на античкиот и историски град Охрид, а 150 метри од брегот на Охридското Езеро, во близина на познатите Билјанини Извори и спортскиот центар,

Оддалеченост од

Центар: 0.5км

Езеро: 0.1км

Автобуска станица: 2км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Соба

Еднокреветна

1

2290 ден

Цени за особа/нoќ

Info: TV, Terrace, WiFi, WC, kabel Tv, Children 0 – 5 years are free of charge,Children 5 – 12 years have 50 % discount on service BB

Доручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Соба

Еднокреветна

1

3155 ден

Цени за особа/нoќ

Info: TV, Terrace, WiFi, WC, kabel Tv, Children 0 – 5 years are free of charge,Children 5 – 12 years have 50 % discount on service BB

Вечера

Ручек

Доручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Соба

Двокреветна

2

1600 ден

Цени за особа/нoќ

Info: TV, Terrace, WiFi, WC, kabel Tv, Children 0 – 5 years are free of charge,Children 5 – 12 years have 50 % discount on service BB

Доручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Соба

Двокреветна

2

2500 ден

Цени за особа/нoќ

Info: TV, Terrace, WiFi, WC, kabel Tv, Children 0 – 5 years are free of charge,Children 5 – 12 years have 50 % discount on service BB

Вечера

Ручек

Доручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Соба

Трикреветна

2+1

1420 ден

Цени за особа/нoќ

Info: TV, Terrace, WiFi, WC, kabel Tv, Children 0 – 5 years are free of charge,Children 5 – 12 years have 50 % discount on service BB

Доручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Соба

Трикреветна

2+1

2290 ден

Цени за особа/нoќ

Info: TV, Terrace, WiFi, WC, kabel Tv, Children 0 – 5 years are free of charge,Children 5 – 12 years have 50 % discount on service BB

Вечера

Ручек

Доручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да