Како да резервирате?

Информации за возачи

apartmani nasteski

Категорија : Апартмани;

од МКД

1220

дeн.

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.3 км

Прегледано од : 23948 посетители

Апартмани

од

1220

дeн.

ноќ

Информации за објектот

Објектот се наоѓа до полициската станица со обезбеден паркинг простор за повеќе автомобили. Во самиот двор има изворска вода за пиење,нишалки,градина со зеленчук. Апартманите се нови и беспрекорно чисти,а во летниот период се природно ладни.Центарот на градот е оддалечен околу 400м,а езерото околу 800м.10% попуст за престој од десет ноќевања.Посететене,ќе бидете зодоволни од нашите услуги.

Оддалеченост од

Центар: 0.3км

Езеро: 0.7км

Автобуска станица: 0.8км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(1+1)

1220 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2+1+1)

2200 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2+1)

1830 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не