How to book?

Information for drivers

apartmani nasteski

Category: Apartments;

from EUR

20

eur.

Location: Center

Distance from center: 0.3 км

View from: 23947 visitors

Apartments

from

20

eur.

night

Accommodation information

Објектот се наоѓа до полициската станица со обезбеден паркинг простор за повеќе автомобили. Во самиот двор има изворска вода за пиење,нишалки,градина со зеленчук. Апартманите се нови и беспрекорно чисти,а во летниот период се природно ладни.Центарот на градот е оддалечен околу 400м,а езерото околу 800м.10% попуст за престој од десет ноќевања.Посететене,ќе бидете зодоволни од нашите услуги.

Distance from

Center: 0.3км

Lake: 0.7км

Bus Station: 0.8км

Location on map

Photos

Book Accommodation Online

*Arrival

*Departing

*Adults:

*Childres:

Accommodation type

Capacity

Beds

Price

n.Rooms

Book

Апартман 1

More info

Apartment

One bedroom

(1+1)

20 eur

Prices for apartment/night

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Extra Bed: Not Available

Free for children under 6 years: No

Апартман 3

More info

Apartment

One bedroom

(2+1+1)

35 eur

Prices for apartment/night

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Extra Bed: Not Available

Free for children under 6 years: No

Апартман 2

More info

Apartment

One bedroom

(2+1)

30 eur

Prices for apartment/night

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Extra Bed: Not Available

Free for children under 6 years: No