Како да резервирате?

Информации за возачи

Apartmani Angeleski

Категорија : Апартмани; Приватни соби;

од МКД

900

дeн.

Локација: Билјанини извори

Оддалеченост од центар: 1 км

Прегледано од : 56169 посетители

Апартмани

од

900

дeн.

ноќ

Приватни соби

од

дeн.

ноќ

Информации за објектот

Апартмани и приватни соби веднаш до ноќниот клуб Арена,на 10 минути пешачење до центар и до езеро. Располагаме со два одлично опремени апартмани со капацитет од две односно три особи,со посебни влезови,мини кујна,тоалет,тв со кабелска,безжичен интернет и обезбеден паркинг простор.
ЦЕНИ
-Апартмани - 450 ден. ноќ/особа
>Поминете одличен одмор, повелете

Оддалеченост од

Центар: 1км

Езеро: 1км

Автобуска станица: 1км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(2+1)

1200 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(1+1+1)

1200 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2)

900 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не