Како да резервирате?

Информации за возачи

KUKUNESH APARTMANI OHRID

Категорија : Апартмани; Приватни соби;

од МКД

450

дeн.

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.8 км

Прегледано од : 43561 посетители

Апартмани

од

1500

дeн.

ноќ

Приватни соби

од

450

дeн.

ноќ

Информации за објектот

Охрид- Во близина на езерото и шеталиштето (300-500 м) во мирна и тивка улица, во нова куќа- вила,
Ви нудиме сместување во:
- 1 (еден) апартман 2+1+1, комплетно опремен и нов, со комплетен прибор за јадење и пешкири за туширање, со прекрасен двор со скара и фонтана;
- 1 (едно) четворо креветно/петто креветно студио, со засебно купатила,клима уред, мини кујни, ТВ-кабелска, пешкири за туширање и голем балкон;
- 1 (една) двокреветна/трокреветна соба со сопствено купатило.
За сите гости на располагање по потреба приватен паркинг, користење на бежичен интернет и парно греење.
Вкупен капацитет: 12 лежаи.
Цени: 450, 500 и 600 денари во зависност од потребите и избраната соба, студио или апартман.
За групи, подолги престои и престои вон сезона следува попуст по договор со клиентите.

Оддалеченост од

Центар: 0.8км

Езеро: 0.4км

Автобуска станица: 1км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Четворо креветно студио-апартма

Повеќе информации

Апартман

Еднособен

(2+1)

1850 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Студио/апартман- 301, (50 м2) располага со еден дупли и два засебни кревети,клима уред, ТВ-кабелска, кујна, засебно купатило, пешкири голема тераса со поглед на Охридското кале и се наоѓа во поткровјетро на нашиот објект кој е со дупла термо изолација.

Дополнителен кревет: Достапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Кукунеш Апартман

Повеќе информации

Апартман

Двособен

(2)+(1+1)

2450 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Апартманот се наоѓа во приземјето на нашиот објект и е целосно опремен и нов со сите потребни работи за 4 особи. (ТВ-кабелска, бежичен интернет, кујна со комплетен прибор, купатило со туш кабина, пешкири за туширање...),
Пред апартманот има паркинг а позади летна тераса со фонтана и скара за потребите на гостите во апартманот.

Дополнителен кревет: Достапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Кукунеш Апартман

Повеќе информации

Апартман

Двособен

(2)+(1)

2000 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Апартманот се наоѓа во приземјето на нашиот објект и е целосно опремен и нов со сите потребни работи за 4 особи. (брачен кревет во спална соба и два засебни во дневен престој,ТВ-кабелска, бежичен интернет, кујна со комплетен прибор, купатило со туш кабина, пешкири за туширање...),
Пред апартманот има паркинг а позади летна тераса со фонтана и скара за потребите на гостите во апартманот.

Дополнителен кревет: Достапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Кукунеш Апартман

Повеќе информации

Апартман

Двособен

(2)+(0)

1850 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Апартманот се наоѓа во приземјето на нашиот објект и е целосно опремен и нов со сите потребни работи за 4 особи. (ТВ-кабелска, бежичен интернет, кујна со комплетен прибор, купатило со туш кабина, пешкири за туширање...),
Пред апартманот има паркинг а позади летна тераса со фонтана и скара за потребите на гостите во апартманот.

Дополнителен кревет: Достапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Четворо/петторо креветно студио

Повеќе информации

Апартман

Еднособен

(2+1+1)

2200 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Студио/апартман- 301, (50 м2) располага со еден дупли-брачен лежај, два засебни и еден помошен кревет, клима уред, ТВ-кабелска, кујна, засебно купатило со туш кабина, пешкири за туширање,голема тераса со поглед на Охридското кале и се наоѓа во поткровјетро на нашиот објект кој е со дупла термо изолација.

Дополнителен кревет: Достапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Четворо креветно студио-апартма

Повеќе информации

Апартман

Еднособен

(2)

1500 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Студио/апартман- 301, (50 м2) располага со еден дупли и два засебни кревети,клима уред, ТВ-кабелска, кујна, засебно купатило, пешкири голема тераса со поглед на Охридското кале и се наоѓа во поткровјетро на нашиот објект кој е со дупла термо изолација.

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Двокреветно/трокреветно студио

Повеќе информации

Соба

Двокреветна

1+1

550 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Студиото-собата се наоѓа во поткровјето на нашиот објект и тоа располага со: три засебни кревети, од кои два можат да бидат споени, засебно купатило, фрижидер, решо и прибор за кафе (без кујна и балкон), пешкири и прибор за туширање, бежичен интернет, паркинг...

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Двокреветно/трокреветно студио

Повеќе информации

Соба

Еднокреветна

1

800 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Студиото-собата се наоѓа во поткровјето на нашиот објект и тоа располага со: три засебни кревети, од кои два можат да бидат споени, засебно купатило, фрижидер, решо и прибор за кафе (без кујна и балкон), пешкири и прибор за туширање, бежичен интернет, паркинг...

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Четворокреветно студио

Повеќе информации

Апартман

Еднособен

(2)

1500 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Студио/апартман- 301, (50 м2) располага со еден дупли и два засебни кревети,клима уред, ТВ-кабелска, кујна, засебно купатило, пешкири голема тераса со поглед на Охридското кале и се наоѓа во поткровјетро на нашиот објект кој е со дупла термо изолација.

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Двокреветно/трокреветно студио

Повеќе информации

Соба

Трикреветна

1+1+1

450 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Студиото-собата се наоѓа во поткровјето на нашиот објект и тоа располага со: три засебни кревети, од кои два можат да бидат споени, засебно купатило, фрижидер, решо и прибор за кафе (без кујна и балкон), пешкири и прибор за туширање, бежичен интернет, паркинг...

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не