Како да резервирате?

Информации за возачи

Darijan apartmani

Категорија : Апартмани;

од МКД

1000

дeн.

Локација: Стар град

Оддалеченост од центар: 0.1 км

Прегледано од : 30712 посетители

Апартмани

од

1000

дeн.

ноќ

Информации за објектот

Апартманите се наоѓаат во стариот дел на градот веднаш над трговскиот центар АМАМ во Охридската чаршија,апартманите се нови и поради конструкцијата не е потребно клима уред бидејќи се удобно ладни. Апартманите располагаат со ТВ и безжичен интернет.

Повелете и поминете прекрасен одмор во нашите апартмани

Оддалеченост од

Центар: 0.1км

Езеро: 0.2км

Автобуска станица: 2км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(2)

1000 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2+1)

1500 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2+2)

2000 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не