Како да резервирате?

Информации за возачи

Villa DONESKI

Категорија : Приватни соби;

од МКД

420

дeн.

Локација: Стар град

Оддалеченост од центар: 0 км

Прегледано од : 19053 посетители

Приватни соби

од

420

дeн.

ноќ

Информации за објектот

***** ПОЧИТУВАНИ******
ИЗДАВАМЕ СОБИ НАД ПЛОШТАД ВО ОХРИД НАЈСТРОГ ЦЕНТАР
СО ПРЕКРАСЕН ПОГЛЕД НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО
СОБИТЕ СЕ ОПРЕМЕНИ СО: Нови кревети, плакари масички
Кабелска телевизија во секоја соба(55 канали)
ВИ-ФИ безичен интернет неограничен
Бања со топла вода 24/7
Кујна опремена со сите елементи прибор
Приватен бесплатен паркинг
СМЕСТЕТЕСЕ ВО НАЈСТРОГ ЦЕНТАР ВО ОХРИД ПО НАМАЛЕНИ ЦЕНИ !!!

Оддалеченост од

Центар: 0км

Езеро: 0км

Автобуска станица: 3км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Соба

Двокреветна

2

420 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Lezaj,kabelska wi-fi

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Трикреветна

1+1+1

420 ден

Цени за особа/нoќ

Info: wi-fi,kabelska 55 kanali

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Трикреветна

1+1+1

420 ден

Цени за особа/нoќ

Info: wi-fi,kabelska 55 kanali,terasa,

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Трикреветна

2+1

420 ден

Цени за особа/нoќ

Info: wi-fi,kabelska 55 kanali.

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не