Како да резервирате?

Информации за возачи

Apartmani KLIME ***

Категорија : Апартмани;

од МКД

1200

дeн.

Локација: Даме Груев

Оддалеченост од центар: 0.8 км

Прегледано од : 23848 посетители

Апартмани

од

1200

дeн.

ноќ

Информации за објектот

Во склоп на прекрасно уреден двор со бујно зеленило, цвеќиња и фонтана со жива изворска вода...

АПАРТМАНИ
- 4 Апартмани погодни за сместување на 2-4 лица
-Опремени со посебно купатило, кујна со комплетен прибор за јадење и готвење, кабловска ТВ, безжичен интернет, балкон, паркинг.


СОБИ
- 4 соби за сместување 2-4 лица.
- Заедничко купатило, тоалет, кујна со комплетен прибор за јадење и готвење, дневен престој со кабловска ТВ, безжичен интернет и паркинг.

Оддалеченост од

Центар: 0.8км

Езеро: 0.8км

Автобуска станица: 0.8км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(2)

1200 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Опремен со посебно купатило, кујна со комплетен прибор за јадење и готвење, кабловска ТВ, безжичен интернет, балкон, паркинг.

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2+1)

1500 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Опремен со посебно купатило, кујна со комплетен прибор за јадење и готвење, кабловска ТВ, безжичен интернет, балкон, паркинг.

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2+1+1)

1800 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Опремен со посебно купатило, кујна со комплетен прибор за јадење и готвење, кабловска ТВ, безжичен интернет, балкон, паркинг.

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(1+1+1+1)

1800 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Опремен со посебно купатило, кујна со комплетен прибор за јадење и готвење, кабловска ТВ, безжичен интернет, балкон, паркинг.

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не