Како да резервирате?

Информации за возачи

Apartmani Bache

Категорија : Апартмани;

од МКД

2100

дeн.

Локација: Стар град

Оддалеченост од центар: 0.5 км

Прегледано од : 26843 посетители

Апартмани

од

2100

дeн.

ноќ

Информации за објектот

Апартманите се во срцето на стариот Охрид. Модерно опремени, удобни и комфорни, со сопствени тераси и со поглед на езерото. Сите знаменитости се на 5 минути од апартманите, а плажата е на само три минути. Уживајте во спектакуларниот поглед на езерото и изненадете се.

Оддалеченост од

Центар: 0.5км

Езеро: 0.2км

Автобуска станица: 1.5км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(2+1)

2100 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Апартман

Еднособен

(2+1)

2100 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да

Апартман

Трособен

(2)+(2)+(2)

3600 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Да