Како да резервирате?

Информации за возачи

Apartmani Kate 1

Категорија : Апартмани;

од МКД

1500

дeн.

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0 км

Прегледано од : 16023 посетители

Апартмани

од

1500

дeн.

ноќ

Информации за објектот

Апартманите Кате се сместени во строгиот центар на Охрид. Апартманите со нивниот квалитет и опременост го задоволуваат вкусот и на најпребирливите гости.Климатизирани,со ТВ,Wi - Fi интернет , кујна и бања даваат можност за пријатен одмор за оние што знаат да уживаат.
_______________________
Апартманите се двокреветни .

Оддалеченост од

Центар: 0км

Езеро: 0.3км

Автобуска станица: 1.9км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(2)

1500 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2)

1500 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2)

1500 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2)

1500 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не