Апартмани во Охрид

страна претходна 1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11| следна

Категорија :

Локација: н.Пештани

Оддалеченост од центар: 11 km

Прегледано од : 17381 посетители

Информации за објектот Kukata raspolaga so 7 apartmani studija od koi 2 se trokrevetni a 5 dvokrevetni. ...

од

450

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.1 km

Прегледано од : 10297 посетители

Информации за објектот Vila PASAZ e nova, moderna i ekskluzivna se so cel da go napravi vashiot prestoj ...

од

920

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Долна влашка маала

Оддалеченост од центар: 1.5 km

Прегледано од : 11546 посетители

Информации за објектот „Студија Лукс-Охрид“ ви нуди 4 приватни сту ...

од

1260

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Билјанини извори

Оддалеченост од центар: 0.4 km

Прегледано од : 7887 посетители

Информации за објектот Се издава апартман со површина од 55м2. Апарт ...

од

2100

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Билјанини извори

Оддалеченост од центар: 0.4 km

Прегледано од : 9893 посетители

Информации за објектот Апартмани Гоца ве поканува да престојувате ...

од

1280

дeн.

Повеќе

страна претходна 1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11| следна