Апартмани во Охрид

страна претходна 1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11| следна

Категорија :

Локација: н.Лагадин

Оддалеченост од центар: 8 km

Прегледано од : 16186 посетители

Информации за објектот Elitnata turisticka naselba Lagadin se naoga na samo 8 km. od prekrasniot Ohrid, ...

од

3000

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: н.Пештани

Оддалеченост од центар: 10 km

Прегледано од : 15208 посетители

Информации за објектот Вила Лиле Апартманите на Вила Лиле се одал ...

од

850

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Билјанини извори

Оддалеченост од центар: 1 km

Прегледано од : 5326 посетители

Информации за објектот Se izdava celosno opremen stan (vo zgrada so lift) vo blizina na Biljanini izvo ...

од

1830

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.12 km

Прегледано од : 21387 посетители

Информации за објектот ,Добре дојдовте во Охрид - Ерусалим на Балка ...

од

360

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Железничка населба

Оддалеченост од центар: 2 km

Прегледано од : 9141 посетители

Информации за објектот Вила Класик е нова вила која се наоѓа на ул. ...

од

560

дeн.

Повеќе

страна претходна 1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11| следна