Апартмани во Охрид

страна претходна 1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|

Категорија :

Локација: Долна влашка маала

Оддалеченост од центар: 0.4 km

Прегледано од : 9604 посетители

Информации за објектот Куќата се наоѓа веднаш до факултетот за тур ...

од

1100

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.1 km

Прегледано од : 8183 посетители

Информации за објектот Se izdava luksuzen apartman vo strog centar na Ohrid-ul.Partizanska br.1 (odma d ...

од

2160

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.03 km

Прегледано од : 9406 посетители

Информации за објектот Apartmanot se naogja vo centarot na gradot na samo 300 metri od plostadot i ezer ...

од

1800

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.03 km

Прегледано од : 14388 посетители

Информации за објектот Apartmanot se naogja vo centralniot del od gradot na samo 300 metri od plostado ...

од

2400

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Горна влашка маал

Оддалеченост од центар: 0.6 km

Прегледано од : 8335 посетители

Информации за објектот Apartman "ALEKSANDAR" *** komforno za 4-8 osobi , lux sprat,kompletno prizemje s ...

од

2460

дeн.

Повеќе

страна претходна 1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|